måndag 26 januari 2009

One world one dream



Sista dagen i Peking idag. Kanns faktiskt lite skont, samtidigt som jag nog inte skulle vilja varit utan det. Igar var vi pa en guidad tur pa minggravarna och kinesiska muren med engelsk guid. Det var helt fantastiskt att ga pa muren. Gar inte att beskriva hur coolt det var. Minggravarna var inte nagot speciellt, men man kanner sig lite kulturell nar man varit dar. Idag tog vi taxi till Olympiska omradet. Att se fagelboet och vattenkuben i verkligheten var helt sjukt. Det var riktigt maffigt. Vadret var ocksa battre idag, skont, vi fros inte och idag hade vi anda bara 3 par strumpor och tva tjocktrojor underjackan. Kineserna fragar fortfarande om dem far fottas med oss och nu staller vi upp och sa later vi dem fotta oss efterat, haha.

One world, but not same place. Fattar inte att kineserna inte forstar nagonting. Idag fick vi leta lunchstalle i 2 timmar, innan vi hittade pizza hut dar vi kunde oeka oss fram till det vi ville ha.
Strandberg kopte annu ett par skor idag. Jag ar avundsjuk, eftersom jag sjalv hittade 3 fina, men dem hade inte min storlek. Vi har shoppat sa mycket grejer sa vi maste skicka hem ett packet fran Malaysia. Sa da far du din jacka Annsan ;)

Igar kvall var det kinesiskt nyar. Vi somnade som stockar halv 10, men strandberg vaknade vid 12. Hon har aldrig i hela sitt liv sett sa mycket raketer ;P
Ikvall blir det fruktsallad pa hotellet som kvallsmat. Igar at vi pa hotellresturangen. Fick inte det vi vestallt, men det var gatt anda. Efter dem sett oss ata i 5 minuter, kom dem in med varsin gaffel till oss, hehe. Man ater pa sma talrikar, sa nar vi var klara lag halva maten pa golvet. Fick sedan notan och dar stod 32 yuan, ca 40 kr, for bada!?! Helst sjukt.

Imorgon bitti bar det av till Malaysia. Ska bli skont med varme. Hors nar vi kommit dit. Ha det bra alla dar hemma ;)

Pussar och kramar
Amsan och Strandis


1 kommentar:

  1. Hej Amsan!
    Oj så mycket ni får uppleva. Måste vara magiskt att gå på muren. Jag förstår att ni inte vill ha det ogjort men kan också förstå att ni vill till värmen nu. Kanske blir det lättare att göra er förstådda också. Många kramar och pussar. Var rädda om er.

    SvaraRadera