måndag 16 mars 2009

Bangkok - fargen forsvinner

Bangkok nu och antagligen mitt sista inlagg innan jag ar tillbaka i kalla Sverige igen. Delade kanslor. Efter Koh PhaNgan drog vi till Koh Samui. Varit dar i tre natter. Valde en lite ode strand for at njuta sista tiden och slippa alla gamla gubbar och yngre thailanskor. Dock har jag legat sjuk i skuggan, fargen forsvinner och jag far panik, hihi. Fullmoon var as coolt.
Har i Bangkok bor vi pa lyxhotel. Skont, pool och allt. Dock gar det knappt att sola for avgaserna, men hoppas att fargen haller sig. Nu har jag skypat alldeles for lange, men jag kommer snart hem sa kan jag beratta allt :)
Ses snart.
Puss och kram

måndag 9 mars 2009

Koh PhaNgan

Sitter har pa ett internetcafe pa Koh PhaNgan. Kom hit igar. Har bor vi pa varsta lyxhotellet med pool nastan pa stranden. Havsutsikt vid frukosten, mysigt. Phille ar har nu ocksa, skont att traffa honom. Koh Tao var valdigt fint och mysigt. Begav oss ut pa en snorkeltur en dag och sag faktiskt hajar. Tog mycket finna bilder under vattnet. Sen idag har vi varit och kollat pa ett vattenfall och viewpoint over hela on. Ikvall blir det middag och lite fest med Cilla och Lina som ocksa kommit hit nu. Imorgon ar det tid for det omtalade Fullmoon partyt, ska bli spannande. Sedan aker vi nog vidare sa att vi hinner avnjuta Koh Samui innan vi beger oss till Bangkok. Bilder kommer nagon annan dag. Lite forsiktiga med det nu nar strandbergs ena minneskort last sig.

Pussar och kramar. Om 11 dagar kommer vi hem igen. Delade meningar.

tisdag 3 mars 2009

Liggbat till Koh Tao

Resan till Koh Tao borjade igar kl. 15.00. Vi var framme kl. 07:15 imorse. Smidigt ressett om det inte hade gungat sa javla mycket. Forst akte vi bat till Suteratani, sen bat over till Koh Tao. Detta var en nattfarja, sa alla hade vars nagon dm och ligga pa. Strandberg och jag beddade upp med vara travelsheat, skit mysigt :) Men sen borjade de gunga. Vid halv 2 vaknade jag och var skit aksjuk, fick en pilla, men sedan vagade jag knappt sova mer. Fy for.
Pa dagen innan vi akte traffade vi Calle och Fanny. Jatteroligt att traffa dem. Vi gav dem lite tips a sa. Synd bara att vi inte kunde stanna langre.
Koh Tao verkar jattemysigt. Idag har vi passat pa att ligga vid poolen, for imorgon bytter vi nog till ett annat hotel dar dem har rum for tre personer, for imorgon bitti ska jag och hamta Phille vid piren.
Trott nu eftersom vi inte sovit sa mycket inatt. Vi ska forsoka klattra har pa Koh Tao om det nu inte blir nagot dykcert. Jag blev helt fast vid klattringen, skit kul.
Godnatt alla hemma i Sverige.
Amsan och Strandis

Lite bilder fran de senaste dagarna.





söndag 1 mars 2009

Krabi och klattring

Nu ar vi i Krabi. Stranden i inte sa mycket a hurra over, men mycket roliga aktiviteter som helst. Vi har paddlat kanot, ridigt elefant, besokt 3 olika oar och klattrat i berg. Klattringen var helt sjukt rolig och en riktig utmaning. Adrenalinet pumpade, skont att fa kanna de igen. Men fy vilken traningsverk kan man har idag. Traffat en gammal klasskompis har i Krabi, roligt, Cilla :) Vi aker harifran imorgon for att aka till Koh Tao, buss och farja, 14 timmar. Tur man har bra bocker och yatzt, hihi. Tva dagar med daligt vader har vi haft nu, men solen tar vist genom molnen for jag ar lite burnad i facet. Syr upp klanningar gor vi ocksa har. Dem blir skit fina, sa roligt. Sista provningen idag :) Min ar beige/champanj. Far se om det blir dykcert nu pa Koh Tao, annars hittar vi sakert pa nagot annat kul. Jag har kopt massa klanningar har i Krabi, 14 sammanlaget nu, men billiga var dem ;P a jattefina. Far bara se hur jag ska fa hem allt, men annars blir det att skicka fram bangkok. Nar vi paddlade kanot traffade vi apor, hade en i mitt kna, haftigt. Maste kila nu, vi ska och ata chokladefondy innan vi provar klanningarna. Gott. Trott pa Thaimat nu bara. Vill ha korv med brod och remuladesas... Tyvarr inga bilder idag. Internet ar megasegt, men massa fina har jag tagit nu. Ni far se nar jag kommer hem. Lovar att gora ett fint album. Ha de bra alla dar hemma. Om tre veckor kommer jag. Phille kommer till Koh Tao pa onsdag, han ska resa med oss anda till jag flyger hem :D
Puss och kram eran Amsan


Lite sena bilder, ligger lite pa inlagget ovan ocksa.